sobota, 9. april 2011

Se en dan v pisarni II



Danes dopoldne spet veter. V 4urah skoraj 60km. Danes ze bolj suvereno, a bo pocasi tega vetra dovolj. V takih pogojih je Sandilinov novi seakayak anorak kajakasev najboljsi prijatelj (dela!) Trenutno v Nikopolu, do vecera pa se do Belema. Veter se je medtem polegel. Upam, da bo video s panoramo z vzpetine nad mestom deloval. Fotka pa se iz enega pit-stopa za krmilo dopoldne.

Telefon dela, samo z nalaganjem slik imam se probleme.


5 komentarjev:

  1. Na fotografiji zgleda, kot da je orkanski veter...v tem pa res ni ravno prijetno veslat je pa avantura?!Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Dej dej sej si Primorc, boš ja vedu česa je sposobna burja. Samo korajžno naprej in čim več vetra v hrbet 6 o`colock

    OdgovoriIzbriši
  3. A je kaj prometa na vodi, mislim na "konkretne"
    barkače(glede na velikost reke)?
    Srečno pot naprej!

    OdgovoriIzbriši
  4. Fedja. V tvojih zapiskih se največkrat pojavljajo čoln, veter, telefon pa dnevno dosežena razdalja, kar je na nek način pričakovano. Upam, da imaš še dovolj časa in moči, da splezaš čez rečni breg in pozdraviš domačine. Verjamem, da bodo prispevali kake zanimive zgodbe za tvoj potopis.
    Upam, da tega pride še več - ali pa se braniš napisat, kako te balkanci gostijo večer za večerom, da ne bi podvig izpadel premalo športen.

    OdgovoriIzbriši
  5. Borut. Danes je nedelja in spet bo polno ljudi pri vodi. Se bom povabil kam na ribe. O odlicnih donavskih ribah sem pa tako ali tako nameraval pisati. Bo treba malo menjati tene, tudi meni ze pocasi preseda veslanje.

    Duka. Ladje so, a vecina v napacno smer. Razen za dobro urco, mi jih se ni uspelo izkoristiti. Ponavadi gredo mimo, ravno ko nisem v colnu :( . Tiste ladje v enem kosu, so malo prehitre. Cakam idealen remorker, tisti s tamocnim motorjem in dvema tasirokima (pravi protitok) tovoroma pri straneh. Najvecje kompozicije so 3 v sirino in 3 v dolzino.

    OdgovoriIzbriši