sobota, 7. maj 2011

Lesbos

Koncno sonce. Vceraj je potegnil veter in razgnal oblake. Koliko je 7 buforjev ne vem, a za veslat gotovo ni bilo. Zato pa malo pomoci pri kmeckih opravilih....Ce bi Kristos molzo opravljal z mojim tempom, bi mu zmanjkalo casa za kar koli drugega, kaj sele veslanje. Dvakrat na dan po dve uri molze ni malo.
Danes popoldne sem mu obljubil nekaj kajakaskih instrukcij, potem pa se pocasi naprej. Kar dobrodosla sprememba ritma prejsnih dni.

8 komentarjev:

  1. Popoldne je bilo vreme prekrasno. Prvo pravo sonce in toplota, po vec kot mesecu dni. Spomnim se, da sem bil zadnjic zares v kratkih rokavih tam nekje prvi teden, se pred Slavonskim Brodom.
    Z Yanisom in Kristosom smo skupaj odveslali od Efthalouja do Skale Sykamineje. Potem sta se vrnila, jaz pa nadaljeval do Agiosa Stefana. Zvecer se spet srecamo. Tokrat v Mantamadosu, kjer je prav nocoj vrhunec velikega romanja do samostana posvecenaga Taxiarchonom (nadangelom?)
    Ljudje s celega otoka, pes in na konjih, so ze vceraj napolnjevali ceste, danes pa je res praznicno. Glede na to, da me je od morja pripeljal domacin, bom hodil bolj malo. Kajakaska kolega pa caka od njunega doma (pri Kristosovi druzini sem vceraj tudi prespal) v Agiji Paraskleviji, 12 km pohod.

    OdgovoriIzbriši
  2. Škoda, da nimaš jadra. Mislim, da bi pri takem vetru kar letelo;) To ti je taki pravi sportski lagani ritam
    Kaj delajo iz mleka? So ti dali kak sir za probat?

    OdgovoriIzbriši
  3. Fedja, pred nekaj dnevi sem izvedel za tvoj podvig in z navdušenjem spremljam tvoje napredovanje, predvsem pa sočno pripovedovanje.
    V spomin mi je prišel transparent, ki smo ga izobesili z Jako ob enem od tvojih prihodov s tekmovanj in je bil primarno namenjen samemu Titu. "V tebi vidimo to, kar najbolj cenimo v sebi...", se še spomniš!? Pa naj bo to svoboda duha, pogum ali le norost, kot vedno s tabo doživljamo svoje neizživete sanje in se nato nostalgično vračamo v vsakdan...
    Bhagavat Gita pravi:" Po tej poti ne moreš hoditi, dokler sam ne postaneš pot..."
    Hvala, da smo lahko del tvoje poti, pa čeprav na nek vouajerski način.
    P.S. Jaka pravi, da si šel raziskovat ali se Donava res izliva v Črno morje!? Me prav zanima, kaj si ugotovil.

    Drži se,
    Freccia.

    OdgovoriIzbriši
  4. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  5. Veter je bil nasproten, mleko gre v mlekarno(za feto), za taprave vouajerje bom pa jutri kupil nov fotoaparat.Za Donavo pa nisem 100% preprican. Nisem videl, ker je bila tema...

    Se ena fotka v pisni obliki.
    Tabla na njej pa napis:Lesbian wildlife centre 50m
    Pa naj si vsak predstavlja po svoje.

    OdgovoriIzbriši
  6. No, pa imaš dober razlog, da vse skupaj ponoviš jeseni.. Morda pa zadaj privežeš še Martina Strela, tako za sidro...
    Ajd, pa srečno naprej.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lesbian wildlife centre... I like! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. NICE FOTOS
    HAVE A NICE SUMMER + GOD BLESS YOU ALL.
    ✤❥ ☧╬ ❥❥✤❥ ☧╬ ❥❥

    OdgovoriIzbriši