ponedeljek, 28. marec 2011

Ponedeljek?

Ko si zelo bogat si lahko vedno na dobrem dopustu. In ko si na dobrem dopustu ti postane vseeno za dneve v tednu.  Sem zaradi tega, ker ne vem kateri dan v tednu je, tudi jaz sedaj zelo bogat?

Do poldneva pri gostiteljih v Brckem.  Kave, pite, pa obisk na recni kapetaniji in  slikanje v zameno za placilo pristojnosti...
Potem pa v dveh kosih 75 km mimo izliva Drine v Srbijo, na pol poti med Sremsko Raco in Mitrovico.  Popoldne malo dezja. Lokacija za spanje  pa, glede na temo, ki naju je lovila, za 10.

Malo sem razmisljal, kako bi se obneslo, ce bi imel vsakodnevni cilj vedno vnaprej dolocen. Kot sem sedaj ugotovil, bi od Siska naprej lahko vedno prespal  v kajakaskih klubih. Veliko stvari bi olajsalo, a odvzelo malo tiste negotovosti, ki jo na takih poteh iscemo.
Prav kaksna avantura moje pocetje ni. Sploh ne, ker lakho vsak dan prebirate tole. Nekdo s polno kreditno kartico, bi jo samo s colnom in veslom ter dobrim nacrtom zvozil. Verjetno pa nima casa, da bi ga zapravljal na takih poteh.  
Eni smo pa bolj pri casu, pa manj pri cashu.  Smo pa kljub temu zelo bogati, ker ne vemo kateri dan je danes;)



5 komentarjev:

  1. Nekaj več avanture bo verjetno še prišlo, ko zapluješ v morje;)

    OdgovoriIzbriši
  2. merila za ''avanturo '' si vsak predstavlja po svoje...

    si pa bogat ravno zaradi časa.
    verjemi.
    samo to šteje.

    OdgovoriIzbriši
  3. kakšna je Drina ko pride v Savo?

    OdgovoriIzbriši
  4. Drina je bila največji pritok Save na najini poti. Vode je bilo kar veliko. Reka pa je ob izlivu kar podobna Savi. Tik pod izlivmo odlaga velike količine proda, tako da je Sava tu zelo plitva. Policisti iz Sr. Mitrovice so tu razbili že par gliserjev, saj uporabljajo tiste za po morju....

    OdgovoriIzbriši
  5. FEDJA PUNO POZDRAVA OD EKIPE SA SPLAVA IZ BEOGRADA
    DRAGAN SA SPLAVA

    OdgovoriIzbriši